Despre noi

Perla Imobiliare, a fost infiintata in Constanta ca o societate privata romaneasca, concentrata pe oferirea de servicii de consultanta in sectorul imobiliar.


Site-ul PerlaMamaiaNord, este un portal in care se regasesc ansambluri rezidentiale de la malul marii, ansambluri finalizate, in curs de constructie, dar si in faza de proiect. Pe langa toate aceste ansambluri, regasiti si apartamente cu 1, 2 sau 3 camere, duplex-uri, penthouse-uri, case, vile, terenuri si spatii comerciale direct de la proprietari.


Un factor foarte imortant este buna colaborare cu majoritatea dezvoltatorilor din zona, astfel incat sa utem satisface pretentiile cumparatorilor atat locali, din intreaga tara, cat si din afara tarii.


Proprietatile de pe litoralul romanesc, pot reprezenta o foarte buna investitie, datorita potentialului urias de inchiriere in regim hotelier, fapt ce s-a dovedit foarte profitabil, o resedinta de vacanta dar si o locuinta permanenta la malul marii.

Valorile ce ne reprezinta

DETERMINARE

Credem in a fi vizionari, de aceea privim mult spre viitor. Cutam oportunitati pentru a le oferi clientilor nostri solutii perfecte, gandindu-ne ca nu exista ,,imposibil`` si doar ,,foarte greu``.

INTEGRARE SI INTEGRITATE

Credem in calitatea si importanta serviciilor integrate, dar si in principii morale puternice.

FLEXIBILITATE

Una dintre cele mai importante trasaturi ale unei companii de consultanta.
Pentru toate aceste servicii, comisionul din partea cumparatorilor este 0, dorindu-ne astfel sa multumim pe deplin clientii, acestea fiind convinsi ca au luat decizia corecta in achizitia unei proprietati, nefiind constransi de plata costurilor de intermediere.

Echipa noastra

Galina Filon

Fondator
Aenean tincidunt neque a sapien tincidunt tincidunt. Vestibulum lacinia maximus felis.

Elena Puscasu

Fondator
Aenean tincidunt neque a sapien tincidunt tincidunt. Vestibulum lacinia maximus felis.